De kracht van een stilteweekend

In tijden van (tijds)druk en stress kan het moeilijk zijn om Gods stem te blijven horen. Om los te komen van de hectiek van alledag en stil te worden voor God kan een stilteweekend uitkomst bieden. Tijdens deze periode kun je alle ruis van de lijn halen en je volledig richten op Hem.

Door meerdere dagen stil te zijn ga je de onrust in hoofd en lichaam voorbij en zul je de rijkdom van de stilte ontdekken.

Volledige focus op Hem

Het gehele weekend brengen we in stilte door. De stilte is geen doel op zich, maar wordt gebruikt als middel om te kunnen focussen. Elk dagdeel ontmoeten we elkaar in de kerkzaal, waarbij handvatten aangereikt zullen worden om de stille tijd verder in te vullen. Denk hierbij aan Bijbelstudie of meditatieoefeningen. Ook zijn er overdenkingsmomenten of momenten van gebed, waar je al dan niet bij aanwezig kunt zijn.

background2

Buiten deze korte momenten om kun jij geheel zelf je weekend invullen. Loop de gebedswandeling. Breng bij het kruis je gedachten en verlangens. Zet je creatieve gaven in. Er is veel mogelijk. Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek, dan bied ik je die mogelijkheid.

Kom ervaren hoe rijk de stilte is tijdens een stilteweekend. Hij wil gevonden worden in (de) stilte.

Data en kosten stilteweekend

Het eerstvolgende stilteweekend staat onder voorbehoud van voldoende deelnemers gepland op:

  • Helaas worden er de komende periode geen nieuwe stilteretraites aangeboden.

Een weekend duurt van vrijdagavond 19:30 uur tot zondagmiddag 14:00 uur. Kosten voor een 1-persoonkamer met volledige verzorging tijdens het weekend zijn € 139,-

We verblijven in de sfeervolle locatie ‘De Nardusbloem’ in Musselkanaal. Hier vind je een warme leefruimte, stilteplek in de kerkzaal en een grote ommuurde tuin waar de gebedswandeling te vinden is.

IMG_6957

In de verdere omgeving is voldoende natuur om te wandelen en tot rust te komen.

Reserveer een stilteretraite