Proeven van de stilte tijdens een stiltedag

Om te ervaren hoe het is om een kortere periode stil te zijn en je te focussen op God is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een stiltedag. Tijdens deze dag zullen er enkele momenten van ontmoeting met elkaar zijn, maar is er ook voldoende ruimte om in alle rust bezig te gaan met je eigen wensen en verlangens. Dit kan door de gebedswandeling te lopen, de natuur in de trekken, te lezen of creatief bezig te zijn.

background2

Een stiltedag is voor iedereen die wil proeven van de stilte en ruimte voor ontmoeting met God wil creëren. Om echt te ervaren welke diepe rijkdom de stilte in zich heeft, wordt het aangeraden een stilteweekend te bezoeken.

Data en kosten stiltedagen

De volgende stiltedagen staan onder voorbehoud van voldoende deelnemers gepland op:

  • Helaas worden er de komende periode geen nieuwe stiltedagen aangeboden.

Een dag duurt van zaterdagochtend 9:30 uur tot zaterdagmiddag 16:00 uur. Kosten voor de gehele dag inclusief volledige verzorging zijn € 39,-

We verblijven in de sfeervolle locatie ‘De Nardusbloem’ in Musselkanaal. Hier vind je een warme leefruimte, stilteplek in de kerkzaal en een grote ommuurde tuin waar de gebedswandeling te vinden is. In de omgeving van ‘De Nardusbloem’ is er natuur om te wandelen en tot rust te komen.

Reserveer een stilteretraite